Midsummer

 
Midsommar. Jag säger bara det. Jordgubbar. Grönska. Sol och blå himmel (och lite regn). Släkt och vänner. Blommor i håret. Ledighet. Sill och potäter. Sommarklänning. Kubb och Krocket. Smultron på tråd.
Hur härlig högtid är inte det?
 
Vår midsommar blev fin och ganska enkel i år. Lite posttraumatisk stress efter dopet höll oss i halvt apatiskt tillstånd, så vi orkade helt enkelt inte dra i en hög växel inför midsommar. Lite sjukdomar orsakade manfall under helgen men sommaren bjuder ju som tur är på fler tillfällen att träffas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kerstins Dop

 
Efter månader av förberedelser var det i lördags äntligen dags för den efterlängtade dagen då lilla Kerstin skulle döpas. Trots att vi beskärt gästlistan med nästan 30 personer från förgående dop blev vi drygt 60 personer. Fantastiskt ändå att vi har så många nära och kära omkring oss. Kerstins dopdag blev så himla fin. Hon skötte sig utmärkt i kyrkan och likaså brorsorna. Klart det var myror i brallorna, men konstigt vore det väl annars? Dopfesten blev också lyckad. Såhär i efterhand bör man nog ha hjälp i köket när man är så många och när det dessutom är både lunch och fika, men tack vare våra nära och kära klarade vi det! Kerstin fick så otroligt mycket fina presenter. Men det viktigaste av allt är gåvan att så många finns vid hennes sida.
Det är verkligen något att vara tacksam över ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mors dag

 
Dagarna går som aldrig förr. Jag hinner helt enkelt inte med allt jag vill. Fint väder, skola, dopförberedelser, trädgård och odling  och hemmets alla sysslor. Hur ska jag ens ha tid att börja jobba igen? Den frågan ställer jag mig ofta och jag har ingen aning om hur det ska gå till. Jag har precis fullt upp, fastän jag egentligen inte har några speciella tider att passa eller något jag absolut måste. De sista veckorna har förflutit på likande sätt som maj gjorde. Det hysteriskt fina vädret har gjort att vi flyttat ut hela livet i trädgården. Vi sover inne, mycket mer än så är det inte. Helt ljuvligt. Mina barn är annars tokiga i TV:n, men med värmen och solen försvinner det och ersätts av en lust att komma ut. Så härligt. 
 
Förra söndagen firade vi mors dag. Vi har några mammor att fira och jag tycker det är en fin högtid. I år bjöd denna söndag på strålande sol och värme, och naturen visade sig från sig från sin allra bästa sida. Liljekonvaljer blommade i kapp med syren och midsommarblomster. Helt galet att allt blommar samtidigt. Det är bara att njuta. Snart är det över igen.