Kerstin 4 månader

 
Förra veckan fyllde Kerstin 4 månader. Vår lilla bebis har blivit så stor! Hon är fortfarande en glad och förnöjsam liten dam, som finner sig i det mesta. Att ligga ned när hon är vaken finner hos sig visserligen inte i, men annars är hon nöjd och glad, så länge hon får vara med där allt händer. Hon greppar leksaker nu och fibblar mycket med sina små händer. Hon för händerna framför ögonen och vänder och vrider på dem, innan hon stoppar dem i munnen för att se hur de smakar. Igen och igen och igen :)
 
För några veckor sean hittade hon sin röst. Sedan den stunden har det inte blivit tyst på lilla Kerstin. Hon pratar , jollrar och smacka och gör små pruttljud. Det är sällan tyst numera här hemma!
 
Hon är en stadig bit. Nu sitter hon stadigt på höften när man bär henne och hon vrider smidigt på huvudet för att kika runt på vad som händer. Hon sitter gärna i sin stol, med med lite stöd runt omkring, annars hamnar hon på sned. Hon äntligen börjat skratta ljudligt, det första skrattet kom när jag bytte gipset i förra veckan på ortopeden. Det är just en fin plats att avsätta sitt första skratt på!
 
Hon dregglar och dregglar och dregglar. Ständigt har hon en blöt fläck på magen.
Och bada är något hon älskar. Inte en enda gång har hon varit ledsen när vi badat henne. De två gånger hon badat i badhuset har hon varit som en liten säl. Gupp gupp med underkroppen för att ta sig frammåt.
Det ser helt galet underbart ut!
 
Hennes hår är så långt så vi nu kan sätta upp det i toffs. Det som kommit de senaste månaderna är alldeles kritvitt så Kerstin verkar bli en blond liten madame så småningom. Precis som jag och Johan var när vi var små. Hon vänder sig från mage till rygg men inte tvärt om. Hon rör sig inte så mycket, hon har fullt upp att fibbla med sina små händer just nu :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: