Vår

 
 
Finns det någon vackrare tid än tidig vår, då vitsipporna blommor, och björkarna knoppas? Det är så grönt att det nästan svider i ögonen och sticker till i själen. Jag passade på att föreviga mina två favoriter på ett av mina favoritställen, under den vackraste tiden på året. Underbart!
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utflykt till stadsbondgården

För några veckor sedan gjorde jag, mamma och barnen en utflykt till stadsbondgården i Kristinehamn. Det var första gången jag var där, men det lär inte vara sista! 
Stadsbongården är verkligen ett toppenställe att göra en liten utflykt till för en barnfamilj. Det finns många tama djur, lekplats, kiosk, och ett lite hopptorn där man kan hopp i hö! Det känns kanske lite överkurs att åka till stan för att gå på stadsbongården, då man bor på landet och kossor som betar precis vid tomtgränsen, men på det här stället finns ju allt samlat! Det lär bli fler besök där för vår familj..
 
 
 
  
 

Full fart

 
Mer än halva maj har gått och här hemma är det ful fart! Våren har fyllt våra kroppar och sinnen med massor av energi, och som vanligt under maj månad håller vi på alldeles för mycket och har väldigt svårt för att lugna ned oss. Tack vare att Olle är så nöjd och belåten, har vi kunnat grejat på nästan som vanligt här hemma. Lillebror är med ute i vagnen när vi grejar och följer med oss in när de börjar mörkna. Vi är såå bortskämda och märker knappt av omställning från 1 till 2 barn. Vi ligger bra till med det vi tänkt göra under våren, Harrys lekställning är på plats, sandlådan är byggd, staketet målat, potatisen är satt, grönsakslandet är sått, och förkultiveringen av sommarblommmor står i Revsten och växer. Vi ligger bra till alltså. 
 
Förra veckan fick vi ritningar av Håkan Tjärnbro för ombyggnad av vår entre. Vi har några olika förslag att välja emellan, och beslutet om vilket, ska få mogna fram i sinnom tid.  Både jag och Johan är så sugna på att bara kasta oss in i projektet, det här har ju vi drömt om sedan vi flyttade hit! Men vi ska sakta i backarna och låta idéerna växa fram. Men det är svårt att bromsa och vänta, när man VILL så mycket!
 
Nu ska jag ta med det lilla knytet som ligger här i vaggan bredvid mig, och förflytta oss upp till sängen. Om några timmar är det full fart här hemma igen, och då är det bra att ha investerat i ett par timmars sömn!
Godnatt!