Berget

 
 
Igår gjorde vi en dagsutflykt mot Degerfors och Karlskoga för att göra lite ärenden och för att hälsa på min kära farmor Doris! På förmiddagen stannade vi till vid Berget i Degerfors i ett par timmar för lite fika och lek med Harry! Det är verkligen jättemysigt där, ett perfekt ställe för att underhålla små kottar i ett par timmar! Hela familjen Wiik blev störtförälskade i grisen Babe, som gärna ville kela och hälsa på oss :)
 
På eftermiddagen var jag och hämtade ut en ny dator, då den gamla (loka-vattens-dödade) inte gick att rädda. Så nu sitter jag vid min nya dator och skriver, och i och med det så tror jag att inläggen kommer dugga lite tätare i framöver. Nu ska vi sätta igång och packa väskan, för imorgon bär det iväg till Eskilstuna djurpark! Det blir den längsta trippen hittills den här sommaren, då vi gjort fler miniutflykter istället för längre turer. Jag och Johan är egentligen båda helt förälskade i västkusten, men klippbad och bryggor känns inte helt bra kombinerat med vår 1,5 åring. Men vi kanske drar en helg bara jag och Johan i augusti, om vi pallar att lämna ifrån oss guldklimpen i 2 dagar. Vi får se! Hur som helst är jag nöjd med semestern. Vi har det så himla bra här hemma, med bra bäder och världens finaste badstrand, så varför åka Sverige runt när man har det så bra är hemma?
 
Nu är det bäst jag sätter igång förberedelserna inför morgondagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vänern

 
 
I torsdags tog Linda och Erik med oss på båtutflykt på Vänern! Vi åkte till Lindas favoritö mellan Alvön och Långön, där vi spenderade hela dagen! Harry var hos sin mormor och morfar hela dagen då vi tyckte att klippbad och lång båttur inte passar för en 1 ½ årigt vildjur :)
Han har det minst lika bra hos sin mormor och morfar istället, med 100 % uppmärksamhet, poolbad och fri tillgång till hallon, blåbär och smultron!
 
Vi hade en fantastisk dag och minnet ska jag stoppa långt in i hjärtat och ta fram och titta på lite mer sorgliga och gråmulna dagar. Att samla på bra minnen blir man rik utav. På riktigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mariebergsskogen

 
 
I tisdags så gjorde vi en dagsutflykt till Mariebergsskogen! Jag har inte varit där sedan jag var liten, och jag blev glatt överaskad av denna Karlstads pärla! Det är alldeles lagomt stort för en dagsutflykt, med lite djur, lekparker, bad och möjlighet att köpa mat och fika! Det lär bli fler utflykter dit framöver :)