BuhuNu sitter jag här i soffan igen och bara gråter och gråter. Jag har tittat på en sorglig film igen och jag är ju så blödig. Det finns ingen hejd på min ledsamhet och jag kan gråta i flera dagar när jag tänker tillbaka på det sorgliga jag sett. Jag lovar mig själv varje gång att jag ska sluta att titta på ledsamma filmer, men det är ju så svårt att veta hur mycket ledsen jag ska bli när man knäpper på tvn. Idag har jag tittat på Kronjuvelerna och jag orkar inte gråta mer nu så jag ska inte skriva va den handlade om. Ikväll är jag dessutom gräsänka så jag får trösta mig själv.

Idag har det varit en intensiv men bra dag. På eftermiddagen var vi hos mormor och fikade, veckans klart bästa stund!
SlutspurtNu är vi inne på slutspurten av min långledighet, på måndag ska Harry börja dagis och därmed börjar en ny tid i våra liv. Det känns väldigt spännande och bra på många sätt att år lille goding ska få träffa kompisar och leka av sig, men samtidigt känns det vemodigt och sorgligt att den här underbara tiden hemma snart är över. Harry ska visserligen bara gå på dagis 20 timmar i veckan, då mitt och Johans olika scheman är så olika att vi knappt träffas. Det braiga med det är att Harry får mycket tid hemma, och enligt mig, lagomt med tid på dagis.

Idag har vi bara varit hemma och njutit av det braiga vädret som turligt nog återvänt, men imorgon väntar en tur till farmor Doris och till mitt jobb i Kga!
Ulliga Gulliga DunbollarI förra veckan fick familjen Wiik några nya familjemedlemmar då våra duktiga mammor Berta, Cissi och Ulla ruvat fram 9 små kycklingar! De har kommit lite pö om pö sedan. i fredags förra veckan och i torsdags kom den sista. Mina höns är av rasen dvärgkochin, väldigt små och söta hönor med tossor på fötterna. Eftersom de är väldigt små får de också väldigt små bebisar, kycklingarna är bara omkring 3 cm i diameter när de kommer ut! Sen växer de förstås snabbt, men man kan inte se sig mätt såhär i början när de är så små och söta! Vi har både haft en skolklass samt några barn från dagis som varit här på studiebesök hos hönorna och deras bebisar i veckan och det är så kul att se barnens glädje och kärlek till de små djuren! En liten tjej på 2 år från dagis blev så exalterad då hon skulle få hålla i en kyckling så att hon skakade så glasögonen trillade ner på nästippen. När kycklingen väl kom på plats i hennes hand, blev det hela lite för mycket för den lilla tjejen, som skrek av eufori och trillade baklänges med kycklingen krampaktigt fast mellan händerna! Jag älskar verkligen ungar och allt roligt som händer runt dem!